Detalės
Erškėtrožių aliejus (lot. Rosa affinis rubiginosa) – šis aliejus yra gaunamas šaltojo spaudimo būdu, spaudžiant erškėtrožių augalo sėklas. Kosmetinės šio aliejaus savybės yra puikios, jis turi būtinų riebiųjų rūgščių, kurios yra žinomos savo stimuliuojančiomis ypatybėmis odos fiziologiniuose procesuose. Iš tikrųjų šio produkto tradicinės ypatybės yra jo gebėjimas kovoti ir sumažinti raukšles. Erškėtrožių aliejus yra naudojamas ne tik, kad apsaugotų odą nuo išsausėjimo, pleiskanojimo, bet taip pat yra autentiškas regeneratorius. Po ilgų tyrinėjimų, šis aliejus yra laikomas “ląstelių atnaujintoju”. Erškėtrožių aliejaus poveikis odai:
• Odos elastingumo ir turgoro palaikymas;
• Odos senėjimo procesų sulėtinimas ir prevencija;
• Aknės ir randų žymių pašalinimas.
Papildoma informacija
| Kodas | 00106 |
|---|---|
| Talpa | 15 ml |
| Ženklas | Talia |
| Linija | Ne |
| Paskirtis | Ne |
| Prekių grupė | Aliejai |



